Restoran "Vrške" Vukovar

Parobrodarska 3, 32000 Vukovar

Telefon: +385 32 441 788

Novosti

NARUDŽBE ZA USKRSNE DELICIJE

Datum objave: srijeda 12 travnja 2017    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, primamo narudžbe za uskrsne delicije na telefon 032 411 000. Vaše Delicije Vukovar

Nastavi čitati


VALENTINOVO U RESTORANU VRŠKE

Datum objave: srijeda 8 veljače 2017    Objavio: Administrator

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Dobro nam došli!

Nastavi čitati


ČESTITKA

Datum objave: srijeda 21 prosinca 2016    Objavio: Administrator

Dragi kupci i poslovni partneri, Delicije Vukovar vam želi sretne i slatke ovogodišnje blagdane!

Nastavi čitati


ČESTITKA

Datum objave: srijeda 21 prosinca 2016    Objavio: Administrator

Dragi gosti restorana i poslovni partneri, osoblje restorana Vrške zajedno s direktorom tvrtke Vrške želi vam sretne ovogodišnje blagdane!

Nastavi čitati


NARUDŽBE ZA BLAGDANSKE DELICIJE

Datum objave: subota 10 prosinca 2016    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, pozivamo vas da izvršite svoje narudžbe za nadolazeće blagdanske delicije. Javite nam se na 032 411 000 ili nas posjetite od ponedjeljka do subote od 08 do 17 h i nedjeljom od 08 do 12 h. Veselimo se ovogodišnjem blagdanskom ozračju, desetom po redu! Vaše Delicije

Nastavi čitati


VUKOVARSKE ADVENTSKE SVEČANOSTI 2016

Datum objave: četvrtak 1 prosinca 2016    Objavio: Administrator

Dragi kupci, gosti i posjetioci stranice, pozivamo vas na zajedničko druženje uz tradicijske slastice na ovogodišnjim adventskim svečanostima u Vukovaru, u dvorcu Eltz! Više informacija o Vukovarskim adventskim svečanostima možete pogledati ovdje: http://www.vukovar.hr/plakati1/10680-advent-u-vukovaru-2016.

Nastavi čitati


OBAVIJEST KUPCIMA DELICIJA

Datum objave: ponedjeljak 3 listopada 2016    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, ovim putem vas obavještavamo da, zbog prevelikog broja narudžbi, ne primamo nove narudžbe do ponedjeljka, 10. listopada 2016. godine. Ponuda kolača u prodavaonici, biti će izložena kao uobičajeno. Vaše Delicije

Nastavi čitati


ZAPOŠLJAVAMO JEDNOG KUHARA

Datum objave: srijeda 31 kolovoza 2016    Objavio: Administrator

Pozivamo sve zainteresirane kuhare da nam se jave na našu mail adresu: restoranvrske@gmail.com s dokumentacijom koja dokazuje ispunjavanje sljedećih uvjeta: - kvalifikaciju kuhara, - minimalno radno iskustvo u struci 5 godina, - prebivalište ili boravište u gradu Vukovaru. Svrha javljanja je zapošljavanje jednog kuhara na puno radno vrijeme u našem restoranu. Radujemo se novom članu našeg tima!

Nastavi čitati


POVELJA ETIČKOG KODEKSA U POSLOVANJU

Datum objave: utorak 23 kolovoza 2016    Objavio: Administrator

Tvrtka Vrške potpisnik je kodeksa etike u poslovanju koji je skupština Hrvatske gospodarske komore potvrdila odlukom od 23. svibnja 2005. godine, čime pokazuje spremnost pridržavanja pravila kodeksa po svim pravima i obvezama koje iz toga proizlaze.

Nastavi čitati


ZAHVALA DELICIJA

Datum objave: nedjelja 7 kolovoza 2016    Objavio: Administrator

Dragi naši fanovi stranice, dragi naši kupci i svi ljudi dobre volje! Hvala Vam za svaki lajk, svaki komentar, svaku sličicu, svaki upit i svaku povratnu informaciju na naše proizvode i uslugu! Ostanite nam pozitivni (za slatko ćemo se mi pobrinuti). Vaše Delicije - @delicijevukovar -

Nastavi čitati


PRIZNANJE ZA IZBOR 100 VODEĆIH HRVATSKIH RESTORANA 2015

Datum objave: četvrtak 30 lipnja 2016    Objavio: Administrator

Restoran Vrške ušao je u izbor 100 vodećih hrvatskih restorana za 2015. godinu. Zahvalni smo na ovom priznanju koje nam je poticaj u daljnjem očuvanju naših načela rada; kvaliteta, ugođaj i korektnost. Posebno hvala i poštovanje organizatorima. "Izborima je u tri kruga bilo obuhvaćeno preko 2324 restorana u Hrvatskoj – glasovali su posjetitelji portala gastronaut, struka na terenu i članovi Časnog odbora nakon pregleda detaljne dokumentacije o usluzi i ponudi restorana. Dodjela plaketa je održana na Trsatu u Rijeci pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, TZ Kvarner i Udruge hrvatskih restoratera." (www.gastronaut.hr, 30.06.2016.)

Nastavi čitati


DELICIJE VUKOVAR DOBILE SVOJU KUMU

Datum objave: četvrtak 30 lipnja 2016    Objavio: Administrator

Delicije imaju svoju kumu; od samih početaka rada, kuma je uvijek tu u pravom smislu riječi. Srčano zastupa proizvode, srčano ih prezentira. Uskače u proizvodni proces, kada se mi umorimo; daje kreativne ideje, kada nama ponestanu. Otključa prodavaonicu, kada mi zaboravimo ključ. :) Ponosno smo svojoj kumi uručili diplomu. Pogledajte fotografije i čestitke na našoj Facebook stranici @delicijevukovar.

Nastavi čitati


EUROPSKO PRVENSTVO U NOGOMETU

Datum objave: petak 10 lipnja 2016    Objavio: Administrator

Dragi gosti, prijenos europskog prvenstva u nogometu možete pratiti i u restoranu Vrške. Navijajmo zajedno!

Nastavi čitati


OBAVIJEST O RADNOM VREMENU DELICIJA

Datum objave: petak 3 lipnja 2016    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, obavještavamo vas o novom radnom vremenu prodaje; ponedjeljak-subota od 08 do 15 h. Radno vrijeme nedjeljom ostaje od 08 do 12 h. Vaše Delicije Vukovar

Nastavi čitati


ČESTITKA

Datum objave: nedjelja 27 ožujka 2016    Objavio: Administrator

Cijenjenim kupcima, gostima restorana i poslovnim partnerima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

Nastavi čitati


OBAVIJEST O NOVIM CIJENAMA KOLAČA U DELICIJAMA

Datum objave: utorak 15 ožujka 2016    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, obavještavamo Vas o novim cijenama kolača u prodavaonici Delicije. Čokoladne kuglice i salamu od keksa možete kupiti po cijeni od 2,00 kn/kom. Vaše Delicije

Nastavi čitati


OBAVIJEST O ZAPRIMANJU NARUDŽBI DELICIJA POVODOM USKRSA

Datum objave: nedjelja 13 ožujka 2016    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, započeli smo sa zaprimanjem narudžbi povodom Uskrsa. Narudžbu možete izvršiti putem telefona; 032 411 000, maila; delicijevukovar@gmail.com, ili direktno u našoj prodavaonici. Radimo pon-sub od 08 do 15 h i ned od 08 do 12 h. Vaše Delicije

Nastavi čitati


OBAVIJEST O RADNOM VREMENU P.J. Delicije Vukovar

Datum objave: subota 12 ožujka 2016    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, obavještavamo Vas da je radno vrijeme prodavaonice Delicije Vukovar promijenjeno. Novo radno vrijeme, od 01. ožujka 2016. godine je pon-sub od 08 do 17 h. Radno vrijeme nedjeljom ostaje nepromijenjeno; od 08 do 12 h.

Nastavi čitati


VALENTINOVO U RESTORANU VRŠKE

Datum objave: srijeda 10 veljače 2016    Objavio: Administrator

Cijenjeni gosti, izdvojili smo nekoliko menu-a povodom Dana zaljubljenih, 14. veljače 2016.g. Svaki menu uključuje i poklon iznenađenje za Vas i Vašu voljenu osobu. Cijena pojedinog menu-a je 100 kuna za dvije osobe. Rezervaciju molimo izvršite na e-mail: restoranvrske@gmail.com, ili na broj telefona 032 441 788. Dobro nam došli!

Nastavi čitati


BLAGDANSKA ČESTITKA RESTORAN VRŠKE

Datum objave: četvrtak 24 prosinca 2015    Objavio: Administrator

Poštovani gosti i poslovni partneri, želimo Vam blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2016. godinu, uz obilje radosti i poslovnog uspjeha! Ova godina je za nas bila turbulentnija od ostalih, ali ćemo nastojati pamtiti je ipak prema svim onim dobrim situacijama i ljudima koji su je činili. Veselimo se novim susretima u idućoj godini i realizaciji dugo očekivanog projekta koji će spojiti slano i slatko u nama!

Nastavi čitati


BLAGDANSKA ČESTITKA Delicije Vukovar

Datum objave: četvrtak 24 prosinca 2015    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci i poslovni partneri, želimo Vam blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2016. godinu uz obilje ljubavi i poslovnog uspjeha! Ova godina je za nas bila turbulentnija od ostalih, no ne manje osobita, na svoj način. Veselimo se idućoj godini u nadi novih poslovnih suradnji, inovativnih proizvoda i otkrivanja novih puteva koji nas vode do želja naših kupaca!

Nastavi čitati


INTERVJU ZA MODNE IZAZOVE

Datum objave: četvrtak 24 prosinca 2015    Objavio: Administrator

Pročitajte najnoviji intervju s Kristinom Mlakić na temu slastica Delicija Vukovar. Intervju možete pronaći na portalu modni-izazovi.com; http://modni-izazovi.com/kristina-mlakic-najveca-car-nasih-slastica-je-pouzdani-tradicijski-nacin-pripreme/. Također Vas pozivamo na čitanje članka o delicijama Delicija Vukovar na istoimenom portalu modnih izazova; http://modni-izazovi.com/ovo-su-slastice-za-svaku-pohvalu-i-svako-nepce-delicije-vukovar/. Uživajte u čitanju i fotografijama naših slastica!

Nastavi čitati


RADNO VRIJEME DELICIJA

Datum objave: utorak 15 prosinca 2015    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, radno vrijeme Delicija je od ponedjeljka do subote od 08:00 do 15:00 h i nedjeljom od 08:00 do 12:00 h. Otvoreni smo za sve Vaše upite i narudžbe blagdanskih delicija!

Nastavi čitati


NARUDŽBE ZA BOŽIĆNE DELICIJE

Datum objave: utorak 1 prosinca 2015    Objavio: Administrator

Cijenjeni kupci, započeli smo sa zaprimanjem Vaših narudžbi za kolače i torte povodom nadolazećih blagdana. Očekujemo Vaše narudžbe i upite; obratite nam se s povjerenjem! Narudžbe možete uputiti telefonom na broj 032 411 000, mailom: delicijevukovar@gmail.com, ili direktno u našoj prodaji u Vukovaru, Bana Josipa Jelačića 46. Radno vrijeme prodaje je od pon-sub 08-15 h i ned 08-12 h. Za slatki Božić, odaberite Delicije Vukovar!

Nastavi čitati


BOŽIĆNI SAJAM U VUKOVARU

Datum objave: nedjelja 6 prosinca 2015    Objavio: Administrator

Pozivamo Vas na Božićni sajam u Vukovaru! Delicije Vukovar nude svoje slatke proizvode po povoljnim cijenama. Ne propustite biti dio ove čarolije sa svojim najmlađima; kočija Djeda Božićnjaka čeka na njih!

Nastavi čitati


SRETAN SV. NIKOLA

Datum objave: nedjelja 6 prosinca 2015    Objavio: Administrator

Nastavi čitati


MEĐUNARODNI DAN KUHARA

Datum objave: utorak 20 listopada 2015    Objavio: Administrator

Svim gurmanima i kuharima čestitamo Međunarodni dan kuhara!

Nastavi čitati


PRONAĐITE NAS MEĐU DOBRIM RESTORANIMA ZA 2015. GODINU

Datum objave: subota 29 kolovoza 2015    Objavio: Administrator

Ono što je San Pellegrino za svijet, to su Dobri restorani za Hrvatsku. Petstotinjak zaljubljenika u gastronomiju, stručnjaka čistog hedonizma na tanjuru, majstora koji perom znaju opjevati hranu i istovremeno stvoriti zazubice, odvojili su svoje vrijeme, pogledali u male bilježnice, notese s kožnatim koricama i upustili se u izazov stvaranja liste najboljih hrvatskih restorana. Imali smo jedan jedini uvjet, a to je indeks sreće po izlasku iz restorana. To je bio naš cilj. Ponuditi vam mjesta koja vas neće razočarati gdje god se našli i što god poželjeli kušati u datom trenutku (Babić, V. Putovanje kroz dobre restorane, Dobri restorani 2015, EPH MEDIA, 2015). Pronađite nas u vodiču Najbolji hrvatski restorani za 2015. godinu !

Nastavi čitati


DIO SMO PPS DESTINACIJE

Datum objave: subota 29 kolovoza 2015    Objavio: Administrator

Kako je jedan od ključnih zadataka Hrvatske turističke zajednice pokretanje marketinškog koncepta promicanja turističkog prometa u razdoblju pred i posezone (PPS koncept), a ujedno i jedan od strateških marketinških ciljeva ukupnog hrvatskog turizma, sukladno odrednicama Programa rada za 2014. i novog Strateškog marketinškog plana, izrađen je PPS koncept promicanja turističkog prometa u razdoblju posezone 2014. godine (http://tz.opcina-erdut.hr/novosti/dodijeljena-oznaka-pps-destinacije-wine-tour-slavonije-i-baranje-croatia-365/, 2015). Oznaku CROATIA 365 možete primijetiti i u svom omiljenom restoranu.

Nastavi čitati


NAGRADNA IGRA; TRAŽIMO OBITELJ FOTO MODELE

Datum objave: subota 29 kolovoza 2015    Objavio: Administrator

Pošaljite nam zajedničku fotografiju Vaše obitelji i osvojite bogatu gastro nagradu ! Fotografije će biti korištene u svrhu fotografiranja za redizajn naše web stranice. Nagradna igra traje do 10.08.2015., 12:00 h. Sretno !

Nastavi čitati


CRNO JAJE

Datum objave: subota 29 kolovoza 2015    Objavio: Administrator

I ove godine, zahvaljujući Vašem velikom odazivu, Vaš omiljeni restoran je u ponudi kupona Crno jaje ! Čekamo Vas ! Pratite aktivnosti na: http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/6897/?h=e32cc80bf07915058ce90722ee17bb71

Nastavi čitati


VEČE DUNAVSKIH SPECIJALITETA 2014

Datum objave: srijeda 11 lipnja 2014    Objavio: Administrator

Pozivamo vas na "Veče dunavskih specijaliteta" u restoran Vrške, 13. i 14. lipnja u 20:00 h !
Uz pratnju tamburaškog sastava "Cane i romantičari", uživajte u šaranu na rašljama s prilogom za samo 45 kuna po porciji i perkeltu od soma s domaćim tijestom za samo 45 kn po porciji !
Za svaku rezervaciju nudimo specijalitet gratis - riblja pašteta od soma i šarana !
Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 032 441 788.
Radujemo se Vašem dolasku !

Nastavi čitati


DOBRI RESTORANI 2014

Datum objave: ponedjeljak 26 svibnja 2014    Objavio: Administrator

Cijenjeni gosti,
u sklopu akcije Dobri restorani 2014, koja traje od 26.05.2014. do 01.06.2014. posjetite nas i uživajte u bogatom izboru tematskih menu-a s potpisom našeg šefa kuhinje.
Dobro nam došli i dobar tek!

Nastavi čitati


DAROVNA KARTICA

Datum objave: subota 26 travnja 2014    Objavio: Administrator

Dragi slatkoljupci,
iznenadite dragu osobu tortom ili kolačima koje za vas pripremamo !
Zatražite darovnu karticu i uručite ju osobi kojoj je namijenjena, na obostrano zadovoljstvo.
Darovnu karticu možete preuzeti u prodavaonici Delicije.

Nastavi čitati


RESTAURANT FEST U RESTORANU VRŠKE

Datum objave: utorak 18 ožujka 2014    Objavio: Administrator

Za potrošenih 500 kuna u Metro Cash & Carry veleprodajnim centrima, preuzmite bon od 50 kuna i iskoristite ga kod nas !
Bonom od 50 kuna račun za konzumaciju jela i pića u iznosu minimalno 150 kuna, umanjujemo za 50 kuna !
Promocija traje od 18.03.2014. do 31.03.2014. 

Nastavi čitati


POSEBNA BOŽIĆNA PONUDA

Datum objave: srijeda 11 prosinca 2013    Objavio: Administrator

Samo u Delicijama - posebna božićna ponuda Hello Kitty mini torta za samo 45 kuna !

Nastavi čitati


NARUDŽBE ZA BOŽIĆNE DELICIJE

Datum objave: ponedjeljak 2 prosinca 2013    Objavio: Administrator

Neka vam i ove godine blagdani budu slatki ! Započeli smo sa zaprimanjem narudžbi za blagdanske delicije.
Nazovite nas 032 411 000, pišite nam mailom delicijevukovar@gmail.com, posjetite nas, ili se javite putem svog facebook profila !

Nastavi čitati


SLATKA BOŽIĆNA BAJKA

Datum objave: nedjelja 1 prosinca 2013    Objavio: Administrator

Dragi slatkoljupci,
iz ponude izdvajamo čarobnu božićnu bajku - kućicu od medenjaka !
Narudžbe su u tijeku !

Nastavi čitati


4 NOVA OKUSA TORTICE

Datum objave: nedjelja 1 prosinca 2013    Objavio: Administrator

Pozivamo vas da se zasladite sjajnim okusima tortice; tiramisu, čoko, lješnjak i jogurt !
U slast, žele vam Delicije !

Nastavi čitati


VALENTINOVO U RESTORANU VRŠKE

Datum objave: petak 11 listopada 2013    Objavio: Administrator

Mesni menu za dvoje
* Rolovani odrezak punjen sirom,
   gljivama i pršutom
* Tartar umak
* Fino povrće
* Desert slatki užitak
100,00 kn
Riblji menu za dvoje
* Smuđ orly s umakom tartar
* Kroketi - blitva s krumpirom
* Desert Valentinovo
120,00 kn

Nastavi čitati


CRNO JAJE

Datum objave: ponedjeljak 1 srpnja 2013    Objavio: Administrator

Ne propustite gastro doživljaj za dvije osobe na obali Dunava, u restoranu Vrške !
Izaberite bogati riblji, ili mesni menu i uživajte u pašteti od soma, kulenu, smuđu, odresku Vrške za samo 55 kuna po osobi !

Nastavi čitati


DJEČJI CATERING

Datum objave: petak 11 listopada 2013    Objavio: Administrator

Obogatite rođendane svoje djece veselim novitetom Delicija!  Organiziramo dječji catering po vašoj želji!
Slastice pogledajte ovdje.

Nastavi čitati


CATERING NA BRODU

Datum objave: petak 11 listopada 2013    Objavio: Administrator

Pogledajte slike cateringa na brodu, koji je doplovio Dunavom, sve do nas :)

Nastavi čitati


VEČE DUNAVSKIH SPECIJALITETA

Datum objave: petak 11 listopada 2013    Objavio: Administrator

Cijenjeni gosti, ljubitelji dunavskih specijaliteta, pozivamo vas da nam se pridružite u degustaciji vrhunskih ribljih delicija uz zvuke tambure.

Nastavi čitati


SA 10 RAČUNA TORTA SE RAČUNA

Datum objave: petak 9 kolovoza 2013    Objavio: Administrator

Prikupite 10 računa iz Restorana Vrške i osvojite tortu iz Delicija.
*nagradna igra vrijedi do 31.08.2013.

Nastavi čitati


PRIZNANJE 100 VODEĆIH HRVATSKIH RESTORANA ZA 2012. GODINU

Datum objave: subota 27 travnja 2013    Objavio: Administrator

Restoran Vrške ponosni je dobitnik priznanja za izbor u 100 vodećih hrvatskih restorana za 2012. godinu ! Izborima je bilo obuhvaćeno preko 2500 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj. Titulu vodećih su osvojili restorani koji su bili visoko pozicionirani na listi gostiju i struke – ugostitelja. Na dodjeli je također prezentirana i nova knjiga recepata specijaliteta 100 vodećih hrvatskih restorana, u koju možete zaviriti i pronaći najpoznatije recepet specijaliteta ovoga kraja, u pripravljanju restorana „Vrške“ – riblji paprikaš i perkelt od soma.

Nastavi čitati


MOGUĆNOST PLAĆANJA KARTICAMA

Datum objave: nedjelja 7 travnja 2013    Objavio: Administrator

Od danas vam pružamo mogućnost plaćanja kreditnim karticama: visa, maestro, mastercard u prodavaonici Delicije Vukovar !

Nastavi čitati


MAĐARICE PO SUPER CIJENI

Datum objave: nedjelja 7 travnja 2013    Objavio: Administrator

Jer ste vi tako htjeli !
Samo ovaj vikend u vašim Delicijama; 09. i 10. ožujka, kupite mađaricu za samo 2 kune !

Nastavi čitati


ZASLADITE ZIMSKE RADOSTI

Datum objave: srijeda 26 prosinca 2012    Objavio: Administrator

Sočnim okusom i veselim izgledom snjegovića, zasladite zimske radosti !
Vaše Delicije !

Nastavi čitati


VUKOVAR FILM FESTIVAL 2012

Datum objave: četvrtak 9 kolovoza 2012    Objavio: Administrator

Ako ostanete bez mjesta na šlepu, ne brinite - mi ćemo vas šlepati ! :)
Pozivamo vas na ovogodišnji Vukovar film festival !
Dobrodošli !

Nastavi čitati